ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary
Šlep služba AS 011 Beograd Srbija
Šlep služba AS 011 Beograd Srbija

ŠLEP SLUŽBA U INOSTRANSTVU

Sigurnost na putu je uvek jedna od najvažnjijih stvari prilikom svakog putovanja. Sa našom šlep službom znate da imate pouzdanog partnera gde god da se nalazite u inostranstvu. Nije važno da li posećujete neki festival u Nemačkoj, divite se prirodi u Austriji, isprobavate neke italijanske specijalitete, ili želite da vidite izuzetnu arhitekturu u Francuskoj, mi smo tu da vam pomognemo. Opustite se i uživajte u vožnji.

Profesionalni tim AS 011 je dostupan svakodnevno sa odgovarajućim rešenjima za šlepovanje. Nudimo kvalitetnu uslugu na svim navedenim područijima. Nikada nije previše veliki ili suviše mali posao za ekipu šlep službe AS 011. Ponosimo se najsavremenijom opremom i garantujemo da naše usluge mogu da zadovolje sve potrebe naših klijenata. Naši stručnjaci će vam pružiti podršku gde god da se nalazite i kad god vam je to potrebno. Svi vozači obučeni su da obavljaju svoje dužnosti u različitim saobraćajnim situacijama. Na vama je samo da nas pozovite a mi ćemo se postarati za sve! Kontaktirajte nas već danas!

Bez obzira da li ste na putu kroz Nemačku ili posećujete neke od njihovih popularnih festivala, naša šlep služba je uvek tu za vas. U kojoj god nemačkoj regiji da se nalazite, možete da se oslonite na nas.

Brdovita Austrija može biti izazov za svako vozilo, ali kada znate da imate podršku u vidu prave šlep službe, ne morate da razmišljate o tome. Samo se opustite i uživajte u pogledu.

Prva tačka na vašem putu ka ostatku Evrope je svakako Mađarska. Ako vam se slučajno desi kvar u ovoj zemlji, mi smo prava šlep služba za vas. Samo nas pozovite i pomoći ćemo vam u najkraćem roku.

Kvarovi na putu mogu lako da pokvare svako letovanje i unište vaš celokupni doživljaj neke zemlje. Ako vam ikad zatreba pomoć na putu, bilo da se nalazite na severu ili jugu Italije, odmah nas pozovite.

Želite da posetite poznatu Ajfelovu kulu ili Trijumfalnu kapiju, ali niste sigurni da vaš automobil može to da podnese. Ne brinite se, u slučaju bilo kojeg kvara, naša šlep služba je udaljena samo jedan poziv.

Sami kvarovi na putu nikad nisu bezazleni, posebno ako se nalazite u stranoj zemlji kao što je Švajcarska gde se govori čak tri jezika, u zavisnosti od regije. Srećom, naša šlep služba je uvek tu da vam pomogne.

2023 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button