Šlep služba AS 011

Veliko iskustvo, sigurnost, brzina, i odlične cene, su naša  prednost. Kapacitet šlepanja automobila je od 1-3 vozila u jednoj turi.

Ako vam je potrebna pomoć na putu bilo kod saobraćajnog udesa ili kvara vozila, šlep služba AS 011 će vam tu neprijatnu situaciju učiniti lakšom, jer ćemo brzo i povoljno prevesti vas i vaše vozilo do željene adrese. Bilo da je u pitanju manji mehanički kvar, otkazivanje akumulatora, zaključani ključevi u kolima, probušena guma, kvar na automatskom menjaču mi smo tu da odšlepamo vozilo. Pozovite nas odmah na +381601960706 i poslaćemo najbliži kamion za pomoć na putu kako biste se brzo vratili na vaše putovanje.

ZAŠTO DA IZABERETE NAS

 • Veliki vozni park specijalno opremljenih vozila za šlepanje
 • Iskusni i obučeni vozači koji će vam priskočiti u pomoć
 • Širok spekat usluga šlep službe koje pružamo
 • Mi poštujemo vaše vreme – Naša vozila odmah kreću ka vama
 • Veliki izbor auto servisa sa kojima sarađujemo

Šlep služba AS 011 Beograd Srbija
Šlep služba AS 011 Beograd Srbija
%
ZADOVOLJNI KLIJENTI
ŠLEP VOZILA SPREMNIH
VOZILA PREVEŽENA
DESTINACIJA
 • "Imali smo udes sa našim porodičnim automobilom i šlep služba AS je bila izuzetna. Preporučio bih je svima koji žele dobru uslugu, povoljnu cenu i stvarno sjajne profesionalce."

  MARKO RADEVIĆ
  Novi Sad
 • "Kupio sam vozilo u Nemačkoj i razmišljao sam da li da ga sam dovezem ili da ga došlepam. Ipak sam se odlučio za šlep sližbu As 011 i nisam pogrešio. Svaka čast još jednom!"

  GORAN NEGOVANOVIĆ
  Beograd
 • "My son was in an accident on Sunday evening, near Novi Sad. Our Peugeot 3008 had to be towed. I went to see my son in the ambulance, and my older son who had driven me looked after the towing details. He did not get the tow truck driver’s name, but he and I would like to express our thanks to the driver. Your driver was gracious, courteous, compassionate and very professional. He looked after all the details, and provided assistance to my son in clearing valuables from the car. He definitely did his job, and much much more, in his efforts to us at this stressful time. "

  ROBERT SMITH
  Holland

Šlep služba AS 011 - Pomoć koja puno znači

Mi vam možemo pomoći sa našom šlep službom od manjeg kvara pa do veće havarije vozila.  Možemo vas prevesti na bilo koju adresu kako u zemlji tako i u inostranstvu.

KVAR NA INSTALACIJAMA

Šlep služba AS 011 je tu da vam pomogne kada imate kvar na instalacijama i da vas preveze do najbližeg auto električara ili ovlašćenog servisnog centra.

POŽAR NA VOZILU

Požar na vozilu je dramatično i vrlo stresno iskustvo. Smirite se i pozovite nas kako bi došli i prevezli automobil na adresu koji nam date.

KVAR NA MOTORU

Ukoliko vam se desi kvar na motoru tokom putovanja, ne očajavajte. Šlep služba AS 011 je tu da vas odšlepa do prvog auto mehaničara.

KVAR NA ALARMU

Kvar na alarmu ume da blokira celo vozilo tako da vozač nije u mogućnosti da ga pokrene. Šlep služba AS 011 odšlepa će vaše vozilo da najbližeg servisa.

KVAR NA KOČIONOM SISTEMU

Kvar na kočnicama je jedan od najopasnijih tako da ukoliko primetite bilo kakav problem naš savet je da stanete i da nas pozovete odmah!

GUBITAK KLJUČEVA

Services consequat luctus at justo auctor metus est donec. Tempus terminal morbi nulla donec elite maecenas modern forte elementum vehicula.

Potrebna vam je šlep služba?POZOVITE NAS ODMAH!

Rate this page
2023 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button