Dovoz vozila iz inostranstva – Šlep služba AS 011

Šlep služba AS 011 vrši dovoz vozila iz inostranstva po najpovoljnijim cenama sa različitih destinacija. Prednost korišćenja ličnog voznog parka je mogućnost praćenja procesa transporta. To nam omogućava stalni uvid u to gde se nalazi vozilo koje vrši dovoz vozila, u svakom trenutku. Glavna prednost korišćenja ličnog voznog parka je ta što nam obezbeđuje da zadržimo visok stepen kvaliteta, kao i zadovoljstvo klijenata.

Bezbedan dovoz vozila iz inostranstva omogućava vozni park novije generacije koji je na raspolaganju 24 časa dnevno. Sva vozila za transport su osigurana i poseduju potrebne dozvole i sertifikate za rad u međunarodnom transportu.

Za sve aktivnosti u sektoru međunarodni transport propisane su jasne procedure s ciljem pružanja usluga pouzdanog i bezbednog transporta vozila. Na svaki vaš zahtev za prevoz vozila iz inostranstva reagujemo momentalno, odgovorno i profesionalno, poštujući dogovorene rokove, čineći sve da naši klijenti budu zadovoljni.

Najčešče radimo dovoz vozila iz:

  • Dovoz vozila iz Nemačke (Sever Nemačke)  – cena od 550 do 600 evra
  • Dovoz vozila iz Belgije – cena od 550 EUR do 600 EUR
  • Dovoz vozila iz Holandije – cena od 550 EUR do 600 EUR
  • Dovoz vozila iz Italije – cena od 400 EUR do 450 EUR
  • Dovoz vozila iz Slovenije – cena 400 EUR

Napomena: Prikazana cena odnosi se na prevoz  putničkih vozila.

Dovoz vozila iz inostranstva po najpovoljnijim cenama - Šlep služba AS 011 1

Cenovnik dovoza vozila iz inostranstva – Šlep služba AS 011

Šlep služba AS 011 vrši dovoz vozila iz inostranstva po cenama koje su pristupačne svim našim klijentima. Ukoliko imate novo, polovno ili havarisano vozilo i želite da vozilo dovezete u Srbiju, šlep služba AS 011 je pravo mesto za vas.

Dovoz vozila iz inostranstva po najpovoljnijim cenama - Šlep služba AS 011 2

Trenutno smo najviše angažovani na severu Nemačke, a uslugu dovoza vozila vršimo po ceni od 550 EUR do 600 EUR po autu. Prevoz automobila iz Holandije i Belgije se obavlja po ceni od 550 EUR do 600 EUR po automobilu. Ukoliko vršite prevoz automobila sa severa Italije cena je 400 EUR, dok je regija oko Rima 450 EUR po automobilu. Dovoz automobila iz Slovenije vrši se auto-putem Sezana – Bregana po ceni od 400 EUR. Za sva veća vozila od putničkih pozovite nas za cenu ili nas kontaktirajte putem e-maila, a mi ćemo nastojati da odgovorimo u što kraćem vremenskom roku.

Dovoz vozila iz inostranstva vrši se isključivo auto-vozom (šlepom). Poželjno je da vozila budu pozicionirana tako da šleper može da priđe do vozila.

Pored prevoza vozila iz inostranstva, vršimo i prevoz automobila iz Srbije do navedenih destinacija. Realizacija transporta je od 10 do 15 dana. Mogućnost plaćanja je preko računa, a plaćanje se isključivo vrši po realizaciji posla.  Za informacije o potrebnoj dokumentaciji za dovoza vozila iz inostranstva i sva ostala pitanja možete pozvati našeg dispečera.

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button