Šlepovanje vozila iz Francuske

Želite da posetite poznatu Ajfelovu kulu ili Trijumfalnu kapiju, ali niste sigurni da vaš automobil može to da podnese. Ne brinite se, u slučaju bilo kojeg kvara, naša šlep služba je udaljena samo jedan poziv. Sa višegodišnjem iskustvom iza nas, u prilici smo da vam ponudimo šlepovanje vašeg vozila iz svih delova Francuske. Bilo da se vaš auto pokvario, doživeli ste neku nezgodu ili želite da kupi svoje novo vozilo u Francuskoj pa da vam je potreban prevoz za isto, mi smo tu za vas. Za šlepovanje vozila iz Francuske možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, za vas smo dostupni 24 sata, sedam dana u nedelji.

Nudimo vam siguran prevoz vašeg vozila sa jedne destinacije na drugu. Naš profesionalan tim će vas izbaviti iz svake neprlike koja vam se dogodi sa vašim vozilom. Ukoliko ste odlučili da u Francuskoj kupite vozilo I treba vam prevoz, tu smo za vas, preuzimamo vase vozilo I vršimo šlepovanje vozila iz Nemačke do krajnje destinacije koju ste vi odredili.

Gradovi iz kojih često vršimo šlepovanje iz Francuske:

Gradovi I okoline gradova iz kojih često vršimo šlepovanje vozila su: Paris, Marselj, Lion, Tuluz, Nica, Lil, Bordo, Versaj, Kan,… Pozovite nas iz bilo kog dela Francuske, i mi dolazimo do vas.

Kontaktirajte nas ili zakažite šlepovanje vašeg vozila

Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge, želite da zakažete šlepovanje vašeg vozila ili imate dodatna pitanja, kontaktirajte nas na brojeve telefona +381601960706, +381646305959 ili putem kontakt forme.

Rate this page
2023 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button