ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
DOWNLOAD
Download BrochureDownload Summary
Šlep služba AS 011 Beograd Srbija
šlep služba u inostranstvu

ŠLEP SLUŽBA U SRBIJI

Višegodišnje iskustvo u ovoj branši napravilo je od naše kompanije pouzdanog i proverenog partnera na teritoriji Srbije. Beograd kao polazište nije isključivo područije pružanja usluća šlepovanja i prevoza vozila već naše usluge pružamo na područiju cele Republike Srbije.

Pedantnost, profesionalnost i poštovanje zadatih rokova te i ispravna i adekvatno opremeljena vozila uslov su za sigurnu realizaciju poslova i uspeha, važan faktor za budućnost. Ponosni smo na naš rad i tim posvećenih i iskusnih profesionalaca koji pružaju pouzdane i kvalitetne usluge. Zato naša kompanija vrši konstanto ulaganje u najbolja vozila, alate i opremu, povećavajući okvire našeg delovanja kako bismo mogli što bolje da uslužimo naše verne klijente.

U šlep službi AS 011, razumemo osećaj hitnosti i ozbiljno shvatamo našu odgovornost da sprovedemo prijatno i efikasno šlepovanje vašeg vozila, a sve to po konkurentnoj ceni. Naš vozni park je dobro odžavan i redovno servisiran, a naši vozači obučeni da obavljaju svoje dužnosti u različitim saobraćajnim situacijama. To nam omogućava da obezbedimo najsigurnije usluge šlepovanja. Zato izaberite pouzdanu, bezbednu uslugu i 24 – časovnu pomoć od šlep službe AS 011.  Naše iskustvo, stručnost i znanje je spremno za vaše potrebe. Pogledajte naše usluge te nas slobodno pozovite  +381601960706 ili nas kontaktirajte već danas.

Naš stručan tim je dostupan  u bilo koje doba dana da odgovori na vaša pitanja i da vam pomogne u vezi sa potrebama šlepovanja vašeg vozila. Vozila u našem pogonu spremna su izaći na teren i suočiti se s najzahtjevnijim situacijama. Posedujemo opremu za izvlačenje izuzetno teških tereta. Zato uvek možete računati na šlep službu AS 011 kako biste stigli na vaše odredište bezbedno i sigurno.

ŠLEP SLUŽBA U SRBIJI - ZAŠTO IZABRATI BAŠ NAS?

Mi vam možemo pomoći sa našom šlep službom od manjeg kvara pa do veće havarije vašeg vozila.  Uvek se možete se osloniti na nas za brzu uslugu šlepovanja vašeg vozila na bilo koju adresu kako u zemlji tako i u inostranstvu. Za više informacija o šlep službi AS 011, ili ukoliko vam trebaju naše usluge, kontaktirajte nas već danas. Profesionalni tim šlep službe AS 011 je dostupan svakodnevno sa adekvatnim rešenjima za bezbedno šlepovanje vašeg vozila.

Obratite nam se s povjerenjem!

  • Profesionalnost na prvom mestu
  • Na raspolaganju 24/7
  • 365 dana u godini
  • Transport svih vrsta vozila
  • Izvlačenje vozila prilikom nezgode
  • Za najkraće vreme kod vas
  • Najpovoljnija šlep lužba u Srbiji
  • Velika flota naših vozila
  • 1 – 3 vozila po turi
  • Spremni da odgovrimo svim izazovima

Šlep služba AS 011 vrši šlepovanje vozila iz različitih delova gradova u Srbiji. Neki od gradova iz kojih često šlepujemo vozila su: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Užice, Kraljevo, Vranje, Šabac,…

2023 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button