Šlep služba motora
  • 2286
  • 0

Šlep služba motora

Šlep služba motora pružiće vam pomoć u svakom trenutku.

Ljubitelji motora spadaju u posebnu grupu vozača, a vožnja dvotočkašem predstavlja pravu avanturu. Auto put pod njihovim točkovima dobija neverovatnu širinu, dok slikoviti pejzaži imaju dublji doživljaj. Zato ne čudi činjenica da ko jednom oseti vetar u leđa, ne može više ikada da im odoli.

Čak i ako niste vozač morate priznati da kada ulicom prođe Harley Davidson ili Ducati nećete ostati ravnodušni, jer motori ostavljaju trag gde god se pojave.

Šlepanje motora

S obzirom da su u pitanju veoma skupi ljubimci, sigurni smo da vlasnici vode posebnu pažnju kada je briga o njima u pitanju. Međutim, ma koliko se trudili, kvarovi se ponekad dešavaju, pa je tada neophodna šlep služba motora.

Šlep služba motora je najbezbednija za vaš dvotočkaš

Motor nema prostor za teret. Što znači da u slučaju zastoja nemate sav poteban alat kojim biste, možda, mogli da ga ponovo pokrenete, te vam kao jedina opcija ostaje da ga odšlepate do majstora.

Iako mnogi vozači, najčešće, traže pomoć prijatelja, imajte u vidu da šlepanje motora nije isto kao i šlepanje pokvarenog vozila, pa je najsigurniji izbor za vas šlep služba motora. Pri tome vodite računa da izabrani tim ima iskustva u radu sa dvotočkašima.

Težina motora varira od 100 kg, koliko su teški mali modeli, pa preko 300 kg koliko teži Harley. Da bi tako moćne mašine bez oštećenja bile transportovane potrebno je znanje o njihovim perfomansama. Zatim, veštine kod svih metoda vuče, kao i potrebna oprema za bezbedan utovar, prevoz i istovar.

Upravo, sve navedene uslove ispunjava šlep služba AS 011. Njeno stručno osoblje uspešno transportuje motore svih marki i veličina. Kako prilikom kvara sa puteva tako i od ovlašćenih kuća.

Ova šlep sluzba u Srbiji je dostupna 24 sata, 7 dana u nedelji, bez obzira u kom delu naše zemlje se nalazite. A u pojednim slučajevima i u inostranstvu. Odnosno, pruža efikasne usluge u Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, Mađarskoj, Švajcarskoj i Italiji. Što je dodatna sigurnost da se upustite u krstarenje evropskim putevima na svom ljubimcu.

Kada vam je potrebna šlep služba motora?

Svako poznaje kako njegov motor zvuči. Zato se tokom vožnje oslonite na svoja čula, jer će vam ona alarmirati da je vreme da potražite pomoć stručnjaka.

Šlepanje motora

Takođe, postoje sigurni znaci da vam je potrebna šlep služba motora. Prvi i veoma čest jeste prazan akumulator. Najlakši način da proverite je da probate da starujute motor, ako se starter zatvori, onda je akumulator, verovatno, u redu. Ako dobijete samo šum klikom, onda je vreme da pozovite šlep službu.

Neispravnost motora mogu da uzrokuju i prljavi filteri, kao i svećice. Stručnjaci preporučuju da se njihova zamena vrši na pređenih 3.000 do 5.000 km, pa ako to niste učinili, postoji opasnost da vaš motor stane na putu.

Zvuči neverovatno, ali nije redak slučaj da je šlep služba motora potrebna zbog nedostatka benzina. Uživanje u vožnji može toliko da opčini da potpuno zaboravite da proverite rezervoar.

Naravno, usled saobraćajne nezgode, obavezna je pomoć profesionalaca za šlepanje, ali i u slučaju da želite u zimskom periodu da skladištite motor u zaštićeni prostor. U njemu će siguran sačekati tople dane za osvajanje novih puteva.

Ukoliko imate problem sa motorom, pozovite AS 011. Dugogodišnje iskustvo i oprema koja se stalno usavršava opravdali su poverenje brojnih klijenata koji su potvrdili da je ovo najbolja šlep služba.

 

 

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

CATEGORIES

2023 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button