Šlepanje vozila u Beogradu

Šlepanje vozila u Beogradu

Šlepanje vozila u Beogradu postaje neminovnost ukoliko se vaš automobil ili drugo prevozno sredstvo pokvari na putevima u glavnom gradu.

S obzirom na to da putevi u Beogradu nisu najsjajniji, često se može dogoditi da vam zatrebaju usluge šlep službe. Niko ne želi da razmišlja o situaciji kada vaš automobil ostane na ulici sa gustim saobraćajem u glavnom gradu ili kada se pokvari pre nego što stignete na posao. Ipak, uvek je pametna ideja imati broj i kontakt pouzdane šlep službe u svom telefonskom imeniku. Na taj način, osećaćete se sigurnije gde god da se nađete.

Ukoliko ipak niste iz Beograda, a dogodi vam se kvar na nekom od bulevara ili sporednih, malih ulica, uvek možete pozvati našu šlep službu.

Šta sve podrazumeva šlepanje vozila u Beogradu i kada bi trebalo pozvati pozdanu šlep službu otkrivamo vam u narednim redovima.

Šlepanje vozila u Beogradu – Šlep služba havarisanih vozila

Najesktremnija situacija u kojoj se možete naći u saobraćaju jeste sudar sa drugim vozilom ili sletanje sa puta. U tom slučaju pre svega bi se trebalo uveriti da li su svi putnici dobro. Ukoliko to nije slučaj, poziva se hitna pomoć. Kada ste se uverili da su svi putnici dobro i da nema povreda, trebalo bi pozvati šlep službu da izađe na teren.

Slepanje vozila u Beogradu

S obzirom na lokaciju naše šlep službe, gde god se nalazi vaše havarisano vozilo u Beogradu, mi stižemo do vas za nekoliko minuta.

Šlepanje vozila u Beogradu, naročito kada su u pitanju havarisana vozila nije mali poduhvat. Pozivanje prijatelja u pomoć umesto šlep službe nikada nije pametna ideja kada je drugo vozilo havarisano. Ovo može biti veoma opasno za ostale učesnike u saobraćaju. Šlepanje havarisanog vozila uvek prepustite profesionalcima.

Havarisano vozilo na ulicama Beograda može predstavljati hazard po ostale učesnike u saobraćaju. Zato, pre nego što pozovete određenu šlep službu u pomoć, uverite se da ona poseduje adekvatnu mehanizaciju za ovakav poduhvat. Nisu sve šlep službe opremljene savremenom mehanizacijom koja omogućava bezbedan transport havarisanog vozila do servisa ili do auto-otpada.

Šlepanje vozila u Beogradu u slučaju kvara na putu

Ukoliko ste krenuli na put, a vaše vozilo se pokvarilo na ulicama Beograda, savršeno rešenje jeste pozivanje šlep službe. Šlepanje automobila Beograd tada je jedina opcija. Naročito za osobe koje ne žive u Beogradu i ne snalaze se najbolje na njegovim bulevarima i ulicama.

Iznenadni kvar na automobilu ili drugom prevoznom sredstvu može u potpunosti pokvariti užitak putovanja. Ipak, to ne mora biti slučaj ukoliko pozovete šlep službu. Bez obzira na to da li znate šta je uzrok kvara na automobilu, šlep služba pokvarenog vozila je najbolje rešenje. Ne savetujemo da pokušavate da popravite sami određeni deo vozila, naročito ne ako to do sada nikada niste radili. Osim toga, ukoliko se vaše vozilo pokvari na ulici sa gustim saobraćajem, možete izložiti i sebe i druge opasnostima. To niko ne želi, zar ne?

Šlep služba AS 011 dolazi do vas u najkraćem vremenskom roku. Ukoliko je vaš automobil stao usled nedostatka goriva, a u blizini se ne nalazi benzinska pumpa, mi vam možemo dostaviti dovoljno goriva kako biste mogli da nastavite svoj put. U slučaju većeg kvara, bezbedno ćemo odvozati vaše vozilo do obližnjeg servisa.

Odaberite proverenu i iskusnu šlep službu

S obzirom na to da je koncentracija saobraćaja u našoj državi najveća upravo u Beogradu, šlepanje vozila može biti težak zadatak.

Zato je neophodno da se dobro raspitate o iskusnosti šlep službe pre nego što istu i pozovete. Šlep služba AS 011 pruža vam najkvalitetniju i najbržu uslugu.

Slepanje vozila u Beogradu

Osim šlepanja vozila u Beogradu, nudimo vam usluge šlep službe svuda u Srbiji, ali i u inostranstvu. Dovoz vozila iz inostranstva takođe vam je omogućen u našoj šlep službi. Za ovaj poduhvat koristimo auto-voz, kako bi vaše novo vozilo bezbedno stiglo na novu lokaciju.

Za sve dodatne informacije, u svakom trenutku nas možete kontaktirati. Stojimo vam na raspolaganju 24/7!

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button