Šlep služba cena – Od čega zavisi cena šlepanja vozila?

Šlep služba cena – Od čega zavisi cena šlepanja vozila?

Kada je u pitanju šlep služba cena je prvo o čemu mnogi ljudi razmišljaju. Jedno od najčešće postavljanih pitanja kada je u pitanu šlepanje vozila ili pomoć na putu jeste “kolika je cena ovih usluga“. Cenovnik usluga šlepanja vozila razlikuje se u zavisnosti od toga na kojoj se lokaciji nalazite ali i od mnogih drugih faktora.

Šlep služba AS 011 vam otkriva koji faktori utiču na cenu usluga, ali i zašto se šlep služba cena ponekad mora i posebno dogovarati.

Šlep služba cena u Beogradu

Kada birate šlep službu koja će vam pomoći u slučaju da se vaš automobil pokvari na putu u našem glavnom gradu, pre svega ćete postaviti pitanje cene.

Naša šlep služba AS 011 nudi vam najpovoljnije cene šlepanja vozila u regionu. S obzirom na to da se nalazimo u glavnom gradu Srbije, šlepanje u Beogradu je i najpovoljnije.

Slep sluzba cena

Kada je u pitanju šlepanje vozila u Beogradu, važno je da odaberete proverenu šlep službu sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu. Izazovi šlepanja u glavnom gradu naše države su zaista ogromni – velika gustina saobraćaja u određenim delovima grada može otežati posao i najiskusnijim profesionalcima. Međutim, naš tim uvek uspeva da odgovori svakom izazovu na najbolji način, i po najpovoljnijoj ceni.

Kada je u pitanju šlep služba cena, ona je izuzetno povoljna u našoj kompaniji. Naša firma vodi računa o svojim redovnim, ali i novim korisnicima. Cena usluge šlepanja vozila u Beogradu kreće se između 2500 i 3500 hiljada dinara. Ova cena odnosi se na oba smera, što je veoma prihvatljivo za većinu stanovnika Beograda.

Kada je u pitanju šlepanje havarisanog vozila, cena ove usluge mora biti veća. S obzirom na to da havarisano vozilo zahteva posebnu opreznost prilikom šlepanja i utovara na vozilo šlep službe, i cena ove usluge se povećava. Havarisano vozilo zahteva i veći broj radne snage, posebnu mehanizaciju i dodatno iskustvo u ovom poslu.

Šlep služba cena u Srbiji i inostranstvu

U zavisnosti od toga koliko je vaše vozilo udaljeno od naše šlep službe, na osnovu toga se formira i celokupna cena naših usluga.

Ukoliko se vaš automobil pokvario van Beograda, na maksimalnoj udaljenosti od 100 kilometara, cena šlepanja biće 120 dinara po kilometru. Važno je naglasiti da se uvek računa samo jedan smer. Bez obzira na to da li vam je potrebno šlepanje automobila do obližnjeg servisa ili do kuće, naš tim uvek izlazi na teren i ukazuje vam pomoć. Zato je od izuzetne važnosti da u svom telefonskom imeniku uvek imate upisan naš kontakt telefon.

Ukoliko vam je potrebna šlep služba, a udaljeni ste više od 100 kilometara od glavnog grada Srbije, cena šlepanja formira se po dogovoru. Naravno, plaća se uvek cena samo za jedan smer.

Dogovor oko cene naših usluga važi i za šlepanje vozila iz inostranstva.

Slep sluzba cena

U svakom trenutku možete nas nazvati i raspitati se o uslugama koje vam nudimo, kao i uveriti se u to da smo zaista najpovoljnija šlep služba u regionu.

Dodatni troškovi i načini plaćanja usluga šlep službe AS 011

Kada su u pitanju dodatni troškovi sa kojima se možete susresti prilikom korišćenja usluga šlep službe, oni mogu uključivati sledeće:

  • Putarine za šlepanje jednog vozila – u oba smera;
  • Putarine za šlepanje sa prikolicom do tri vozila – u oba smera;
  • Šlepanje građevinskih i drugih mašina;
  • Izvlačenje vozila;
  • Otežan utovar/istovar;
  • Čekanje.

Cenu usluga koje su vam pružene od strane naše šlep službe AS 011 možete platiti u gotovini, na licu mesta. Usluge šlep službe možete platiti i preko računa, avansno, punu cenu naših usluga.

Način plaćanja usluga šlep službe birate na osnovu toga kako vam najviše odgovara. Naša šlep služba ceni poverenje svojih klijenata koji nam se uvek, iznova i iznova vraćaju.

Ukažite nam poverenje, a mi ćemo postati vaš najbolji saveznik na putevima Srbije i u inostranstvu!

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button