Šlepanje havarisanog vozila

Šlepanje havarisanog vozila

Šlepanje havarisanog vozila na putu nije nimalo lak zadatak. Upravo iz tog razloga bi ovaj postupak uvek trebalo prepustiti profesionalnim rukama. Jedino pouzdana i proverena šlep služba može uspešno prevesti vaše vozilo do najbližeg servisa ili onog kojeg vi odaberete. Šlepanje havarisanog vozila zahteva angažovanje stručnjaka u ovoj sferi posla.

Iako nijedan vozač ne voli da razmišlja o mogućnostima saobraćajnih nesreća na putu, to ne menja činjenicu da se one ipak događaju. Na veliku žalost, saobraćajne nezgode su sve češća pojava u savremenom svetu. Ovaj podatak ne čudi, s obzirom na to da je sve više i više vozila na javnim putevima naše države, ali i na globalnom nivou.

Sa većom koncentracijom saobraćaja, povećavaju se i šanse da se na putevima dogodi određeni nemili događaj. Iz tog razloga, uvek bi trebalo imati kontakt telefon pouzdane i iskusne šlep službe kakva je AS 011.

Kada šlepanje havarisanog vozila postaje neophodnost?

Šlepanje havarisanog vozila postaje neminovno u hitnim situacijama. U takvim situacijama šlepanje vozila koje je potpuno havarisano podrazumeva i spasilačku vuču.

Kada je vozilo toliko oštećeno, da ne postoji nikakva nada da se ono popravi, niti ekonomska opravdanost, jedino što vam preostaje jeste šlepanje vozila do auto otpada. U tim slučajevima nije moguće ponovo dovesti automobil ili drugo prevozno sredstvo u vozno stanje.

Slepanje havarisanog vozila

 

Nije retkost ni da vam zatreba šlepanje havarisanog vozila koje stoji godinama u vašem dvorištu ili na parkingu ispred kuće ili stambene zgrade. Vlasnici vozila se za ovaj korak odlučuju kada shvate da više nikada neće sesti za njegov volan i da ono samo bespotrebno zauzima mesto i kvari izgled okoline.

Napuštena, havarisana vozila pored puta takođe je neophodno ukloniti sa tog mesta. Pod uticajem vremenskih uslova preostaje im jedino potpuno propadanje i rđanje. Iz tog razloga šlep služba izlazi na teren i obavlja neophodan zadatak sklanjanja vozila sa datog mesta.

Šlepanje havarisanog vozila ili šlepanje pokvarenog vozila – U čemu je razlika?

Šlepanje automobila u slučaju kvara ni u kom slučaju nije isto kao i šlepanje havarisanih vozila. U daljim redovima objasnićemo vam najosnovnije razlike između ova dva pojma.

Pre svega, šlepanje havarisanih vozila je mnogo komplikovaniji i kompleksniji zadatak. U slučaju havarisanog vozila, tim šlep službe mora biti daleko oprezniji prilikom utovara i istovara. Najčešće se dešava da je na havarisanom vozilu potpuno izmenjena njegova geometrija ili izgled, kao i da mu fali barem jedan točak, a u nekim slučajevima i više od toga. Ako je ovo slučaj sa vašim automobilom, sasvim sigurno će biti potrebna posebna mehanizacija kako bi se ono bezbedno uklonilo sa puta. To može obaviti jedino stručna i iskusna šlep služba.

Havarisana vozila najčešće se prevoze do auto otpada, ali određene šlep službe nude vam i otkup ovakvih vozila. Na vam je da se odlučite za opciju koja vam više odgovara. Sa druge strane, pokvareno vozilo najčešće se vozi do obližnjeg auto servisa, kako bi se popravilo u što kraćem vremenskom roku i ponovo bilo spremno za put.

Kvar na vozilu ne mora biti striktno posledica saobraćajne nezgode. Vaš automobil se može pokvariti i usled delovanja unutrašnjih mehanizama automobila. Šlep služba i tada izlazi na teren. Osim toga, ukoliko se vaš automobil jednostavno zaustavio na putu usled pražnjenja akumulatora ili rezervoara, šlep služba će vam i tada pomoći.

Šlep služba AS011 – Vaš saveznik na putevima Srbije i u inostranstvu!

Ukoliko vam je potrebna proverena i bezbedna šlep služba, naša AS011 šlep služba uvek vam stoji na raspolaganju!

Bez obzira na to da li se nađete na putevima u našoj državi ili u nekoj od država Evrope (Mađarska, Austrija, Švajcarska, Francuska, Nemačka), možete nas kontaktirati kada god je to neophodno.

Slepanje havarisanog vozila

Preporučujemo vam da pre svakog puta, a naročito pre puta u inostranstvo, u svoj telefonski imenik upišete naš kontakt telefon. Na taj način uvek će vam biti pri ruci.

Šlep služba AS011 – Vaš najbolji partner na putevima!

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button