Šlepanje vozila do servisa

Šlepanje vozila do servisa

Šlepanje vozila do servisa je vaš spas u zadnji čas.

Ako ste poput većine ljudi i oslanjate se na svoje vozilo u mnogim aspektima života –  to znači da može biti krajnje uznemirujuće ako vas vaš četvorotočkaš “izda“. Bilo da imate poverenje u svoje vozilo ili vam se zaista iznenada desi neki kvar, u svakom trenutku morate da budete spremni da se nosite sa situacijom.

Šlepanje vozila do servisa – Potreba koja nema alternativu

Na vama je da redovno održavate svoje vozilo kompletnim servisom. Međutim, svesni smo da se nepredviđene situacije i kvarovi događaju čak i najboljim vozilima.

Zato je šlepanje vozila do servisa ponekad neizbežno i predstavlja jedini način da nastali problem rešite na najbrži mogući način.

Usluge šlepanja su neophodne onda kada vozilo nikako nije moguće upaliti ili nije bezbedno za aktivnu vožnju. Tada je vaš jedini spas pozivanje šlep službe koja će na najbrži i najjednostavniji način prevesti vaše vozilo do ovlašćenog servisa.

Nikako nemojte na svoju ruku upravljati vozilom koje ima evidentan kvar ili potražiti usluge neovlašćenih i neiskusnih službi ili privatnih lica za potrebe šlepanja.

Čim primetite da vaše vozilo ima neki problem, dignite haubu i upalite sva četiri žmigavca. Zatim obucite sigurnosni prsluk i napustite vozilo. Nakon toga sledi postavljanje trougla na oko 100 metara udaljenosti od vozila. Tako će ostali učesnici saobraćaja znati da je vozilo u kvaru i sprečiće se eventualne nepredvidive situacije.

Šlepanje vozila do servisa – Koraci koje treba da isplanirate

Ako znate da će vaš automobil biti šlepan, postoje koraci koje bi trebalo da preduzmete kako biste osigurali da sve ide bez problema. Šlepanje vozila do servisa je obično potrebno kada vozilo zahteva popravku ili održavanje. To je ponekad zato što ste imali nesreću, a automobil nije siguran za vožnju. Takođe, vrlo su česti iznenadni kvarovi na putevima – kada je jedini način da popravite svoje vozilo tako što ćete ga šlepati direktno do servisa.

Šlepanje vozila do servisa

Nema potrebe da paničite ako vam se desi nepredviđen problem sa vozilom dok ste na putu. Pozivanjem šlep službe ćete osigurati da vaše vozilo bude transportovano na najbezbedniji način direktno do mesta gde će se obaviti njegova popravka.

Pre nego što šlep služba izađe na teren i dođe po vaše vozilo, potrebno je da uradite sledeće:

  • Uklonite sve vredne predmete iz vozila (budući da šlep službe uglavnom ne odgovaraju za izgubljene ili ukradene stvari tokom šlepanja).
  • Na brzinu slikajte i zabeležite postojeću štetu (ukoliko je vidljiva); na taj način ćete znati da li je na vašem vozilu nastala šteta tokom procesa šlepanja.
  • Uvek imajte pri ruci telefonski broj šlep službe koja prevozi vaše vozilo, kako biste mogli da budete u kontaktu u svakom trenutku.
  • Obavezno treba da znate kuda ide vaše vozilo i koliko dugo će tamo biti.
  • Predlažemo da istražite i validnost auto-servisa koji ste odabrali, pored šlep službe.

Kako da izaberete najbolju šlep službu?

Možda niste nikada preterano razmišljali o ovome, ali odabir prave šlep službe je veoma važan kada vas zadesi problem sa vozilom.

Pre svega, to mora biti legitimna i pouzdana šlep služba. Neophodno je da ima najbolju i najkvalitetniju opremu za vuču. Kako bi se osigurala bezbednost vašeg vozila tokom transporta, mora se vršiti redovna kontrola ispravnosti opreme za vuču – kao i šlep vozila.

Kako uvek treba ići u korak sa novim tehnologijama, dobra šlep služba mora da obogaćuje svoj asortiman novim uređajima. Tako će uvek moći da odgovori i najtežim izazovima na putu.

Šlepanje vozila do servisa

Šlep služba AS 011 može da se pohvali i vrhunskim timom stručnjaka koji poseduju bogato znanje i iskustvo u šlepanju svih vrsta vozila. Dakle, nije samo oprema najbitnija stavka – već i tim koji upravlja čitavim ovim procesom.

Brzina je isto faktor koji treba da uzmete u razmatranje. Ipak, želite da vozilo dovezete do servisa što pre, kako ne biste gubili dodatno na vremenu.

Dobra šlep služba treba da vam stoji na raspolaganju 24 časa, 7 dana u nedelji. I to ne samo na domaćem terenu, već i na putevima u inostranstvu. Tako da obratite pažnju i na ovu stavku.

Ako vam je potrebno šlepanje vozila do servisa, pozovite proverenu i legitimnu šlep službu. Šlep služba AS 011 je dostupna u svakom trenutku. Bezbedno ćemo prevesti vaše vozilo do željene destinacije.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

1 COMMENT

  • […] Iako je automobil nov, ne znači da svaku neprijatnost možete izbeći. Nezgodno skretanje na klizavom putu ili, pak, nepažnja drugih vozača u saobraćaju mogu da dovedu do kvara na vašem autu. Zbog čega vam je neophodno šlepanje vozila do servisa. […]

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button