Šta treba da uradite dok čekate šlep službu?

Šta treba da uradite dok čekate šlep službu?

Kada zovete šlep službu, to najčešće znači da je vaše vozilo oštećeno nakon nesreće ili imate problema sa nekim važnim delom vašeg vozila. U svakom slučaju, našli ste se u neočekivanoj situaciji. U tim trenucima, veoma je bitno da ostanete mirni i postupite prema sledećim upustvima. Saznajte šta sve treba da uradite dok čekate da stigne šlep služba.

Najgora stvar koju možete učiniti je da paničite i povećavate nivo stresa. Takvo ponašanje može ugroziti vašu, a i sigurnost drugih. Ove nezgodne i potencijalno opasne situacije obično se dešavaju kada najmanje očekujete. Zbog toga je uvek najbolje biti siguran da znate najvažnije korake koje morate pratiti tokom ove situacije.

Kada se nađete zaglavljeni na putu, to vreme čekanja treba da iskoristite na pametan, siguran i produktivan način. Zato smo odlučili da vam prikažemo korisnu listu osnovnih stvari koje treba učiniti (a i ne činiti) dok čekate da dođe najbliža šlep služba.

3 glavna pravila koja treba pratiti dok čekate šlep službu:

  • Uverite se da ste vi (a i ostali uključeni) bezbedni.

Prvo pravilo, to je sigurnost! Uverite se da ste vi i svi ostali uključeni (ako ste slučajno imali nesreću koja uključuje i druge ljude) bezbedni. Ako ste zaista bili uključeni u nesreću koja je mogla rezultirati povređenim ljudima, a ako se osećate u redu i fizički i mentalno, odmah pozovite šlep službu i pokušajte da ostanete pribrani.

U slučaju da ste povređeni, ne brinite – policija obično dolazi veoma brzo. Oni će se pobrinuti za ambulantna kola i šlep službu. Ako nesreća nije suviše teška,  trebalo bi zapamtiti što više detalja o njoj. Na taj način ćete dati adekvatan i podroban izveštaj policiji o vašoj saobraćajnoj nesreći.

  • Sklonite se sa puta!

Ako vam se desi da se  kvar dogodio na strani prometnog dela puta, uverite se da vaš automobil ne blokira druge učesnike u saobraćaju. Ako je to slučaj i vi ste fizički u stanju da to uradite – uključite sva četiri štop svetla za hitne slučajeve i sklonite vaše vozilo dalje od saobraćaja. Takođe, pokušajte da se parkirate negde gde je dostupan kamion za šlepovanje.

Kao savestan vozač, uvek morate imate obaveznu opremu u vozilu za hitne slučajevima. Izvadite trokute i pravilno ih postavite. Ovo je korak koji ljudi obično zaborave u ovim situacijama, a neki od njih čak i na kraju ugrožavaju druge učesnike u saobraćaju. Nikad ne stojte suviše blizu puta (osim ako ste procenili da je bezbedno i da nema automobila koji prolaze).

  • Pripremite se kada stiže šlep služba!

Kada stiže šlep služba, trebalo bi da budete spremni u smislu da ste već prikupili sve potrebne stvari koje morate izvaditi iz vašeg vozila koje će biti šlepovavno.  Mislimo na novčanik, telefon, radnu torbu ….

Na kraju, predlažemo da na vreme obavite svoj domaći zadatak, što znai da prikupite sve potrebne informacije i imate kontakte lokalnih šlep služba pre nego što počnete svoje putovanje. Biti dobro pripremljen je ključan i može spasiti živote! Zato uvek možete računati na šlep službu AS 011 kako biste stigli na vaše odredište bezbedno i sigurno.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

1 COMMENT

  • […] Naša brza, bezbedna i najpovoljnija šlep služba nalazi se u blizini beogradskog aerodroma, što nam omogućava da se u najkraćem roku pojavimo na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i Srbiji. Možete nas kontaktirati u bilo koje vreme, 00-24h, po bilo kojim vremenskim uslovima, i odmah stižemo do vas. Čim nas pozovete, istog momenta krećemo ka vama. Pre toga će vas naše ljubazno osobolje posavetovati šta da učinite dok čekate naše šlep vozilo. […]

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button