Šlepanje kombi vozila
  • 1985
  • 1

Šlepanje kombi vozila

Šlepanje kombi vozila je najpouzdaniji način pružanja pomoći na putu, ukoliko vaše vozilo, iz bilo kog razloga, prestane sa radom.

Kombi vozila danas predstavljaju jednu od najzastupljenijih kategorija vozila na drumovima. To je zbog toga što kombiji mogu obavljati najrazličitije, odnosno najraznovrsnije stvari. S jedne strane, postoje putnički kombiji koji, kako i naziv sugeriše, služe za prevoz većeg broja putnika na određenu destinaciju. S druge strane, kombi vozila se veoma često koriste za poslovanje, prilikom transfera veće količine robe i drugih proizvoda.

Međutim, nevezano u koje svrhe se upravlja kombi vozilom, nikada se sa apsolutnom sigurnošću ne može znati da li će i kada u toku vožnje doći do njegovog kvara. Još se manje može anticipirati mogućnost nastanka udesa na putu. Neobični zvuci, izlazak dima ili pare, podrhtavanje volana, upaljena lampica za motor i slično… Ovo su sve jasni „simptomi“, odnosno znaci da bi trebalo da zaustavite svoje kombi vozilo pozovete šlep službu.

Šlepanje kombi vozila – Zbog čega sve može doći do prestanka rada, odnosno kvara kombija?

Svedoci smo da se u Srbiji čine veliki napori za izgradnju kvalitetne i pouzdane putne infrastrukture. Ali, i pored toga jedan od i dalje prisutnih problema na drumovima u našoj zemlji jesu rupe, ulegnuća, zakrpe ili neravnine. I upravo ovakvo stanje stvari doprinosi ne samo oštećenju vozila, već , posledično, i do ugrožavanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Kao što smo već istakli, kojim god vozilom da upravljate, nikada ne možete biti sigurni da neće doći do kvara kombi vozila.

Najkvalitetnija šlep služba Beograd - Šlep služba AS 011 2

Da biste predupredili mogućnost prestanka rada kombija u toku vožnje, neophodno je da ga redovno servisirate i održavate. Međutim, ukoliko do kvara, i pored svih mera predostrožnosti, dođe, onda morate munjevito reagovati. U tom slučaju je šlepanje pokvarenog vozila je jedina i najbolja solucija za vas. Postoji više razloga zbog kojih može doći do iznenadng prestanka rada kombi vozila na putu. Ako izuzmemo mogućnost sudara, to mogu biti sledeći faktori. Problemi sa motorom, poput nastanke rđe na klipovima u cilindru, curenje rezervoara, mehanički problemi i slično.

U svim ovim, ali i u drugim slučajevima, neophodno vam je profesionalno šlepanje kombi vozila.

Šlepanje kombija je potpuno sigurna i bezbedna usluga

Verovali ili ne, samo ovlašćene i proverene šlep službe koje imaju dobru reputaciju mogu vršiti šlepanje kombi vozila, kao i drugih težih vozila sa većom kubikažom. Drugim rečima, ne može bilo koja šlep služba obaviti šlepanje kombija, s obzirom na to da je ova vrsta vozila, zbog težine i dimenzija, zahtevna za šlepanje. Usluga šlepanja kombi vozila vam omogućuje veliki broj prednosti.

Brz izlazak na teren. Licencirana šlep služba odmah po pozivu dolazi na mesto na kojem se dogodio kvar ili nezgoda.

Dostupnost u bilo koje doba dana i noći. Kad god i gde da dođe do prestanka rada vašeg kombi vozila, usluga kvalitetne šlep službe vam je apsolutno dostupna 24/7.

Profesionalna i maksimalna briga o vašem kombi vozilu. Budite sigurni da profesionalizovana i iskusna šlep služba u potpunosti vodi računa da se situacija sa vašim kombi vozilom ni u kojem slučaju ne pogorša.

Popravke na licu mesta. Ponekad se može desiti da kvar na kombi vozilu nije veliki, te vam ovlašćena šlep služba može taj kvar i sanirati odmah, bez potrebe za šlepanjem.

Ekonomično rešenje. Šlepanje kombi vozila će vam maksimalno uštedeti vreme i novac.

Na koji način se vrši šlepanje kombi vozila?

Kombi vozila, kao što smo istakli, ni najmanje nisu lagana i laka za šlepanje i vuču. Potrebno je da šlep služba, koju unajmljujete za ovu vrstu usluge, bude opremljena kvalitetnom i specijalizovanom opremom za šlepanje. Postoji više načina putem kojih se može izvršiti jednostavno i brzo šlepanje kombi vozila.

Na prvom mestu, šlepanje kombija se može obaviti pomoću užeta ili sajle (krute veze). Ovo je odličan način za šlepanje bilo koje vrste kombi vozila u slučaju da je kombi ostao zaglavljen u pesku ili blatu. S druge strane, ovakav način šlepanja nije preporučljiv u slučaju kvara kombi vozila na putu.

šlepanje kombi vozila Šlep služba AS 011 3

Jedan od sigurnijih načina šlepanja kombi vozila sastoji se u šlepanju putem rampe ili kolica. Pored bezbednosti koju pruža, ova metoda šlepanja kombi vozila je i izuzetno isplativ vid uklanjanja vozila sa puta i njegovog prevoza do željene lokacije. Šlep vozilo, rampa i kombi vozilo, u ovom slučaju moraju biti postavljeni u istoj ravni. Potom se prednji ili zadnji točkovi podižu na rampu i pričvršćuju sigurnosnim lancima i pojasevima. Ručna kočnica tada ne sme da bude podignuta, kako bi zadnji točkovi (u slučaju da su na rampu podignuti prednji točkovi) mogli slobodno da se kreću.

I treći, najsigurniji način jeste podizanje celog kombi vozila na prikolicu šlep vozila. Kao i u prethodnom slučaju, kombi vozilo i sve njegove točkove treba čvrsto privezati bezbednosnim pojasevima i lancima. U ovom slučaju treba voditi računa da kombi vozilo bude ravnomerno raspoređeno na prikolici, kako ne bi došlo do prevrtanja.

Šlep Služba AS – Vaš najpouzdaniji partner na putu

Kao što možemo da zaključimo, šlepanje kombi vozila ne samo što predstavlja prvu, već i najvažniju pomoć na putu u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode. Zato je najvažnije da u takvim situacijama odaberete iskusnu i pouzdanu šlep službu koja će vam istog momenta izaći u susret. Jedna od njih je, bez ikakve sumnje, šlep služba AS.

Naša brza, bezbedna i najpovoljnija šlep služba nalazi se u blizini beogradskog aerodroma, što nam omogućava da se u najkraćem roku pojavimo na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i Srbiji. Možete nas kontaktirati u bilo koje vreme, 00-24h, po bilo kojim vremenskim uslovima, i odmah stižemo do vas. Čim nas pozovete, istog momenta krećemo ka vama. Pre toga će vas naše ljubazno osobolje posavetovati šta da učinite dok čekate naše šlep vozilo.

Izaberite samo najbolju šlep službu. Izaberite šlep službu AS 011.  Jer ćemo vam mi ove nemile i neprijatne situacije sa kombi vozilom svakako učiniti lakšim i podnošljivijim. Sigurnost, kvalitet, brzina i iskustvo su na našoj strani.

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

1 COMMENT

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

CATEGORIES

2023 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button