Pomoć na putu u Srbiji

Pomoć na putu u Srbiji

Pomoć na putu u Srbiji svakome je u jednom trenutku bila neophodna.

Dugoočekivani godišnji odmor, spakovani koferi, drage osobe pored vas i neverovatni predeli Srbije koji se smenjuju, zaista, zvuči kao savršeni opis. Međutim, sate i sate planiranja putovanja, može da pokvari samo jedan tren. A to je kvar na autu.

Bez obzira što se pre puta obavili servis auta, proverili pritisak u gumama i ulje u motoru, nepredvidive situacije, ponekad, ne možete izbeći. Dovoljno je jedno loše skretanje ili da vam pukne guma pa da se putovanje iz snova pretvori u pravu noćnu moru.

Zbog toga stručnjaci savetuju da ne čekate da vam se auto pokvari da biste potražili pomoć na putu u Srbiji. Već da se pre odmora zaputite u potragu za dobrim timom za vuču.

Pronađite pomoć na putu u Srbiji na vreme!

Da biste bili sigurni da će vaše vozilo bezbedno stići do najbližeg servisa, morate čitav posao da prepustite profesionalcima. Ukoliko se do sada niste susretali sa problemima na putu, sigurno ne znate koja je pouzdana šlep služba.

Zato je važno da napravite malo istraživanje kako biste proverili kakve usluge nude. Na taj način ćete izbeći i rizik angažovanjem nestručnog tima. Odnosno, nećete biti neprijatno iznenađeni cenom koju morate da platite za šlepanje pokvarenog vozila ili, pak, dodatnim oštećenjima na njemu.

Pomoć na putu u Srbiji

Najbolji izvor informacija je internet. Te posetite forume koji se bave ovom temom. Zatim na zvaničnim sajtovima šlep službi proverite detaljnije reference.

Svakako, nemojte da zaboravite da potražite i preporuke prijatelja kojima je, u ranijem periodu, bila potrebna pomoć na putu u Srbiji.

Šta možete vi da uradite dok ne stigne šlep služba na auto putu ili bilo kojoj drugoj deonici u Srbiji?

Ukoliko ste tokom vožnje primetili da vaš auto ne radi normalno, pokušajte da ga dovezete do prvog isključenja kako ne biste ometali druge učesnike u saobraćaju.

U slučaju da vam je vozilo već stalo morate da preduzmete određene mere bezbednosti pre nego što potražite pomoć na putu u Srbiji. Pre svega, dignite haubu i upalite sva četiri žmigavca. Time ćete staviti do znanja da imate problem sa autom.

Zatim, obucite sigurnosni prsluk i tek onda možete da napustite vozilo. Po izlasku obavezno postavite trokut na oko 100 m udaljenosti od vozila, jer morate osigurati da drugi vozači vide na vreme auto koji stoji na putu.

Zašto je AS 011 najbolja šlep služba?

Odgovor na ovo pitanje leži u najboljoj opremi za vuču. Ne samo da se vrši redovna detaljna kontrola, već i stalno osavremenjivanje novim uređajima. Tako da može da odgovori i najtežim izazovima na putu.

Pomoć na putu u Srbiji

Pored opreme, šlep služba AS 011 ima i vrhunski tim stručnjaka koji poseduju iskustvo i znanje u radu sa svim vrstama vozila. Takođe, obučeni su i za šlepanje čamca, motora, kao i teškog tereta, uključujući i industrijske i poljoprivredne mašine.

Kako je i brzina šlepanja važna, budite bez brige. Jer šlep služba AS 011 vam stoji na raspolaganju svih 24 časa, 7 dana u nedelji. I to ne samo u Srbiji, već i na putevima u inostranstvu.

LEAVE A COMMENT

You comment will be published within 24 hours.

2 COMMENTS

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button