Šlep služba na auto putu
  • 1781
  • 1

Šlep služba na auto putu

Šlep služba na auto putu brine o vašoj bezbednosti.

Auto putevi su najbolji i najbrži način da stignete do željene destinacije. Međutim, oni u našoj zemlji nisu i najsigurniji. Svi koji su nekad vozili iz pravca Subotice ka Beogradu znaju da je desna strana prepuna rupa, zakrpa i ulegnuća. Zato vožnja ne samo da nije prijatna, već je i rizična. Od prošlog meseca, kada su se u jednom danu desila dva katastrofalna sudara, deonica auto puta Beograd – Niš kod Jagodine proglašena crnom tačkom.

Nažalost, ovo nisu samo dva izolovana dela puteva. Poražavajuća statistika je Srbiju svrstala u sam vrh crne liste saobraćajnih nezgoda sa smrtnim ishodom.

Naravno, tome doprinose i sami vozači koji se ne pridržavaju propisane brzine. Nije redak slučaj da su sate proveli vozeći bez odmora, pa ih je savladao umor na auto putu.

Imajući ovo u vidu, šlep služba na auto putu je postala neophodna u našoj zemlji.

Proverena šlep služba na auto putu

Zamislite da se nalazite par stotina kilometara daleko od svoje kuće i da vam se pokvari vozilo na auto putu.

Sigurni smo da u toj situaciji ne želite da za šlepanje pokvarenog vozila izaberete bilo koju kompaniju. Ma koliko oni bili blizu i delovali predusretljivo. Naročito ako je u pitanju sezona godišnjih odmora. Jer, postoji mogućnost da u tom periodu neproverena šlep služba na auto putu bude, zapravo, lažna.

Da biste izbegli bilo kakve neprijatnosti, najbolje rešenje jeste da pre puta donesete odluku koja je najbolja šlep služba za vas. Odnosno, koja će šlep služba na auto putu najviše odgovarati vašim potrebama.

Šlep služba na auto putu - AS011 Beograd

Šlep služba na auto putu čuva vaše vozilo

Prema zakonu, na auto putu u našoj zemlji dozvoljeno je šlepanje vozila. Međutim, neprofesionalnim obavljanjem posla rizikujete da dodatno oštetite prednji deo svog vozila. Takođe, postoji opasnost od oštećenja zadnjeg dela auta koji vas vuče.

Ovakvo šlepanje zahteva iskustvo, kao i koncetraciju oba vozača. Naime, potrebno prilagoditi brzinu kako ne biste skrenuli sa puta, ometali druge učesnike u saobraćaju ili se sudarili.

S obzirom da ste već pretrpeli stres zbog nepredviđenog događaja, stručnjaci savetuju da ne štedite i šlepanje auta na auto putu ne vršite u sopstvenoj režiji.

Renomirana šlep služba na auto putu pruža vam sigurnost. Njen tim ima ne samo neophodnu opremu nego i znanje i iskustvo za efikasno izvršenje posla. Što znači da možete biti mirni, jer će vaše vozilo u najkraćem roku stići kod majstora na popravku.

Šlep služba na auto putu stiže u najkraćem vremenu

Bez obzira na kom vam se delu auto puta dogodila nezgoda, vrhunska šlep služba u Srbiji AS 011 ima najkraće vreme intervencije nakon primljenog poziva. Ovo znači da je dostupna svih 24 časa u toku dana, kao i u svim vremenskim uslovima.

Ova kompanija se izdvaja od ostalih po pružanju usluga i na auto putevima van granica naše zemlje. Nećete brinuti dok ste u inostranstvu, već se možete opustiti i uživati u predelima koje donosi vožnja na otvorenim putevima.

Izbegnite nervozu ukoliko vam je vozilo stalo na auto putu. Pozovite odmah šlep službu AS 011!

LEAVE A COMMENT

You must be logged in to post a comment.

1 COMMENT

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

CATEGORIES

2023 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button