Šlepanje automobila u inostranstvu

Šlepanje automobila u inostranstvu

Šlepanje automobila u inostranstvu vam često može zatrebati. Iz tog razloga je neophodno da pre svakog puta van naše države upišete u svoj telefonski imenik i broj adekvatne šlep službe.

S obzirom na to da se situacija sa pandemijom Covid 19 polako smiruje, većina država u Evropi je otvorena za bezbedno putovanje. Kada stignu nepodnošljive vrućine, veliki broj ljudi odlučuje se za letovanje u inostranstvu. Ukoliko na put krećete sopstvenim prevoznim sredstvom, važno je da razmišljate i o nepredviđenim situacijama koje vas mogu zadesiti.

Šlepanje automobila u inostranstvu usled kvara vozila

Kada poželite da obiđete neku od atraktivnih destinacija Evrope, sigurni smo da je poslednje o čemu želite da razmišljate kvar vašeg vozila na putu van granica Srbije. Ipak, koliko god ova situacija može biti neprijatna, ponekad se tako nešto ne može izbeći.

U tom slučaju biće vam potrebno šlepanje automobila u inostranstvu.

Slepanje automobila u inostranstvu

Popravka automobila u inostranstvu ili pozivanje tamošnje šlep službe često je veoma skupo, a neretko je i nemoguće. Zato vodite računa o tome da pre svakog daljeg puta upišete broj šlep službe kojoj ste ukazali svoje poverenje.

Sigurnost vas i vašeg vozila na putu u inostranstvo mora biti prioritet. Naša AS 011 šlep služba nikada vas neće ostaviti na cedilu.

Bez obzira na to da li se vaše vozilo pokvarilo u susednoj Mađarskoj ili dalekoj Francuskoj, samo nas pozovite. Naša vozila stižu do vas u najkraćem vremenskom periodu!

Šlep služba iz Austrije, Francuske, Nemačke, Švajcarske, Mađarske i Italije

Šlep služba AS 011 nudi vam sve usluge pomoći na putu šlepanja automobila u inostranstvu, kao i u našoj državi. Bez obzira na to da li vam je potrebna šlep služba u Beogradu ili Srbiji ili pak u nekoj od država Evrope, u svako doba dana ili noći možete nas kontaktirati.

S obzirom na naše višegodišnje iskustvo u ovom poslu, nudimo vam usluge šlepanja vozila iz svih delova Nemačke. Bez obzira na to da li se vaše vozilo pokvarilo u Berlinu, Minhenu, Hamburgu ili nekom drugom gradu, mi uspešno stižemo do vas. Još jedna od pogodnosti koje vam nudimo jeste dovoz novog vozila koje ste kupili u inostranstvu do vašeg grada u Srbiji.

Još jedna od država koje pokriva naša šlep služba jeste brdovita Austrija. Ako vaše vozilo ne izdrži brdovite terene ove evropske države, mi smo tu za vas. Naša šlep služba dostupna vam je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine. Nezgode na putu mogu se dogoditi svima, bilo da se nađete na domaćim ili inostranim putevima. U takvim situacijama ne bi trebalo očajavati. Dovoljno je da okrenete broj dežurne šlep službe i posao šlepanja havarisanog automobila iz inostranstva do destinacije koje vi odredite prepustite profesionalcima.

Mađarska, Francuska, Švajcarska i Italija su još četiri države u kojima vam nudimo usluge naše šlep AS 011 šlep službe. Pomoć na putu vam može zatrebati bilo gde. Zato je važno imati pouzdanog saveznika na putovanju. Kao što na duže putovanje ne biste krenuli bez zdravstvenog osiguranja, tako ne bi trebalo da krećete ni bez telefona naše šlep službe. Najsavremenija vozila našeg voznog parka i oprema za šlepanje i pomoć na putu dostupni su vam uvek!

Šlepanje automobila u inostranstvu za vas vrši AS 011

Šlep služba AS 011 ima dugogodišnje iskustvo i tim vrhunskih profesionalaca u ovom poslu. Garant kvaliteta naših usluga su vozila koje redovno servisiramo i održavamo. Na taj način su vam u svakom trenutku dostupna i na raspolaganju.

Slepanje automobila u inostranstvu

Trudimo se da na svaki izazov odgovorimo u najkraćem vremenskom roku. Mi cenimo vaše vreme i poverenje koje ste nam ukazali.

Uz nas više nikada nećete morati da brinete o mogućim nezgodama, havarijama ili kvarovima dok ste na letovanju ili na poslovnom putu u inostranstvu. Dovoljno je samo da nas pozovete i stižemo do vas odmah!

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button