Šlep služba Beograd i Srbija – Vaš saveznik na putu!

Šlep služba Beograd i Srbija – Vaš saveznik na putu!

Šlep služba Beograd i Srbija postaje neophodnost u ekstremnim situacijama, prilikom nezgoda na putu ili usled kvara vozila. Zato je uvek važno imati pravog saveznika i proverenu šlep službu.

Bez obzira na to da li se nalazite u srpskoj prestonici ili nekom drugom kraju naše države, u svom telefonskom imeniku uvek morate imati broj adekvatne šlep službe.

Kada je neophodno da šlep služba Beograd i Srbija izađe na teren?

Nažalost, u saobraćaju postoje situacije koje se nikako ne mogu izbeći, a koje vas mogu dovesti u neprijatnu ili potencijalno opasnu situaciju. Iz tog razloga važno je da kod sebe u svakom trenutku imate broj šlep službe.

Slep sluzba Beograd i Srbija

Bilo da ste iskusan vozač ili ne, šlep služba Beograd i Srbija će vam kad-tad zatrebati.

Jedna od takvih situacija jeste saobraćajna nesreća u kojoj je vaše vozilo oštećeno ili potpuno havarisano. U slučaju da se u vozilu nalaze povređena lica, pre svega ćete pozvati hitnu pomoć ili policiju, a zatim i šlep službu. U tom, najekstremnijem slučaju, biće vam neophodno hitno šlepanje vozila do najbližeg servisa.

Šlepanje vozila je takođe neminovnost u slučaju da vaše vozilo ostane bez goriva, a u blizini ne postoji benzinska pumpa. Takođe, biće vam potrebna šlep služba Beograd i Srbija u slučaju da je vaše vozilo jednostavno prestalo da radi, a uzrok tome ostane nepoznat.

Ukoliko se nađete u ovakvoj situaciji, važno je da ne paničite i da ostanete pribrani. Pre svega, ukoliko se vaše vozilo zaustavi na otvorenom putu važno je da pratite bezbednosne protokole Zakona o saobraćaju. Morate postaviti sigurnosni trougao, koji signalizira ostalim učesnicima u saobraćaju da je vaše vozilo u kvaru.

Takođe je važno da uključite sva četiri žmigavca i pozovete šlep službu. Nikako se ne savetuje da pomoć čekate van svog vozila, jer to može biti potencijalno opasno. Naročito ukoliko se vaše vozilo pokvarilo u našem glavnom gradu, gde je saobraćaj itekako gust, a ulice prometne.

Šlep služba Beograd i Srbija obuhvata i pomoć na putu u nepredviđenim situacijama

Osim šlepovanja vozila, može vam zatrebati i pomoć na putu. Svaka kvalitetna i proverena šlep služba, kao što je šlep služba AS 011, ponudiće vam i sledeće usluge:

Zamena probušene gume – Ako se nađete u ovakvoj situaciji, a ne umete da promenite gumu (što svakako nije sramota priznati), onda je šlep služba jedino rešenje. Sigurni smo da se svakom vozaču ovo dogodilo barem jednom u ’’vozačkoj karijeri’’.

Pomoć u slučaju da vam se zaključa automobil – Stručna pomoć na putu koju vam nudi naša šlep služba podrazumeva i iskustvo u bravarskim uslugama. U slučaju da su vam ključevi ostali u automobilu koji se automatski zaključao, jedino što vam preostaje jeste da pozovete šlep službu.

Dostavljanje novog akumulatora – I u ovoj nepredviđenoj situaciji, usluge šlep službe biće vam neophodne. Ukoliko ne možete da pozovete prijatelja da vam dostavi novi akumulator, naša šlep služba će to uraditi u najkraćem vremenskom periodu.

Pomoć na putu ukoliko vam se isprazni rezervoar sa gorivom – Kao što smo i ranije naglasili, šlep služba može vas obezbediti dovoljnom količinom goriva u slučaju da vam se rezervoar isprazni.

Zašto odabrati šlep službu AS 011?

Ukoliko se pitate kojoj šlep službi da poverite svog četvorotočkaša ili drugo prevozno sredstvo, na pravom ste mestu.

Naša AS 011 šlep služba uvek izlazi na teren! Naše veliko iskustvo, sigurnost i brzina kojom izlazimo na teren čine nas vašim najboljim saveznikom na putu!

Slep sluzba Beograd i Srbija

Posedujemo veliki vozni park specijalno opremljenih vozila za šlepanje. Na raspolaganju su vam 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji.

Naši iskusni i obučeni vozači će vam priskočiti u pomoć u kakvoj god situaciji da se nađete.

Još jedan razlog da nama ukažete poverenje jeste ta što mi poštujemo vaše vreme. Naša vozila kreću ka vama čim nas pozovete!
Šlep služba AS 011 vaš je najbolji saveznik na putevima u Beogradu, u Srbiji, ali i u inostranstvu!

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button