Prevoz vozila iz inostranstva

Prevoz vozila iz inostranstva

Prevoz vozila iz inostranstva nije jednostavan zadatak. Zato bi ga uvek trebalo prepustiti profesionalcima.

Naša šlep služba AS 011 može biti vaš najbolji partner u situacijama kada vam je potreban prevoz novog vozila iz država Evrope ili dovoz havarisanog vozila iz inostranstva.

Šta sve podrazumeva prevoz vozila iz inostranstva i po kojim cenama se vrši otkrivamo vam u narednim redovima.

Dovoz vozila iz inostranstva podrazumeva korišćenje ličnog voznog parka

Kada vam je potreban prevoz vozila iz inostranstva, prvo pitanje koje se postavlja jeste kome ukazati poverenje i nov automobil.

Odgovor na ovo pitanje nije jednostavan. Trebalo bi uzeti u obzir mnogo različitih stvari.

Prevoz vozila iz inostranstva

Pre svega, šlep služba za koju se odlučite mora biti proverena i pouzdana. Ona takođe mora posedovati i određeno iskustvo u međunarodnom transportu. Kada tražite adekvatnu šlep službu, upravo o ovim stvarima morate voditi računa.

Međutim, mnoge šlep službe ne koriste lični vozni park za ovakve poduhvate. To je veliki nedostatak iz više razloga.

Lični vozni park kojim se koristi šlep služba AS 011 prilikom dovoza vozila iz inostranstva se redovno servisira i održava. Redovno se kontroliše ispravnost vozila i svih dodatnih mehanizama neophodnih za prevoženje vašeg vozila do određene lokacije. Na ovaj način obezbeđuje se sigurnost vašeg automobila ili drugog prevoznog sredstva.

Ovo nije jedina prednost korišćenja ličnog voznog parka za dovoz vozila iz inostranstva. Kada šlep služba koristi sopstveni transport, ona u svakom trenutku ima uvid u to gde se vozilo nalazi. Omogućeno je praćenje vozila, kao i stanja na putevima, kako bi se predupredile sve nezgodne situacije u saobraćaju. Ukoliko budete imali ikakvih pitanja u toku ovog procesa, uvek možete kontaktirati naše zaposlene. Zahvaljujući sistemu praćenja, oni će biti u stanju da vam daju tačne informacije u realnom vremenu o tome gde se nalazi vaše vozilo.

Zadovoljstvo klijenata uvek mora biti prioritet. Na taj način održavaju se dobre veze i odnosi sa klijentima, te se oni iznova vraćaju našoj agenciji. Upravo iz tog razloga, i kvalitet usluga se održava na veoma visokom nivou.

Veoma je važno upisati kontakt telefon naše šlep službe, jer kao što vam može zatrebati dovoz vozila iz određene države, tako može zatrebati i pomoć na putu ili šlepanje havarisanog vozila. Mnoge situacije u saobraćaju se ne mogu predvideti. Zato je važno uvek biti spreman na sve!

Prevoz vozila iz inostranstva vršimo u najkraćem vremenskom roku

Još jedna prednost i pogodnost koju vam nudi naša šlep služba jeste momentalno reagovanje na vaše zahteve.

Prevoz vozila iz inostranstva na raspolaganju vam je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelju, u toku cele godine.

Ovo je naročito važno u nepredviđenim situacijama. Šlepanje vozila iz inostranstva može vam zatrebati u slučaju da se vaše vozilo pokvari na putu. Cene šlepanja vozila u inostranstvu mogu biti zaista velike. Zato je najisplativije unajmiti domaću šlep službu i dovesti vozilo do servisa u Srbiji. Ovakve situacije zaista mogu upropastiti letovanje, i niko ne želi da razmišlja o tome. Nažalost, one se ipak dešavaju. Zato ipak morate razmišljati i o tome.

Šlep služba AS011 nudi vam i mogućnost dovoza havarisanog vozila iz inostranstva. Havarisano vozilo zahteva posebnu pažnju prilikom utovara i prevoza. Iz tog razloga mora se poveriti samo proverenoj šlep službi, koja poseduje adekvatnu mehanizaciju za ovakav postupak. Osim mehanizacije, neophodno je iskustvo stručnog tima koji će izvršiti utovar i prevoz vozila do Srbije.

Gde god da se nađete na putevima Evrope, naša šlep služba je uvek tu za vas!

Prevoz vozila iz inostranstva – Cene usluga

Još jedno od najčešće postavljanih pitanja kada je u pitanju prevoz vozila iz inostranstva do Srbije jeste koje su cene ovakvih usluga.

Naša šlep služba nudi vam najpovoljnije cene u regionu.

Prevoz vozila iz inostranstva

Dovoz vozila iz Nemačke ( sa severa ) koštaće vas između 550 i 600 evra. Ista cena dovoza vozila biće i za dovoz automobila iz daleke Belgije. I prevoz vozila iz Holandije do Srbije koštaće vas isto toliko.

Dovoz vozila iz Italije koštaće vas od 400 do 450 evra, dok je cena dovoza iz Slovenije 400 evra.

Sve ove cene odnose se na prevoz putničkih vozila našim ličnim voznim parkom. Dovoz se vrši isključivo auto-vozom (šlepom).

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi sa dovozom vozila iz inostranstva, u svakom trenutku nas možete kontaktirati!

 

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button