Pomoć na putu u inostranstvu

Pomoć na putu u inostranstvu

Ukoliko planirate putovanje sopstvenim vozilom na letovanje u drugoj državi, možda će vam zatrebati pomoć na putu u inostranstvu.

Sigurnost na putu, u Srbiji ili u inostranstvu, je od presudne važnosti. Bez obzira na to da li krećete u susednu državu ili na duži put Evropom, veoma je bitno da se u vašem imeniku nađe i broj pouzdane šlep službe.

S obzirom na veću koncentraciju vozila na putu u letnjem periodu, kada su u toku godišnji odmori, povećavaju se i šanse za saobraćajne nezgode. Iako niko ne želi da razmišlja o takvim mogućnostima prilikom puta u inostranstvo, o tome bi ipak trebalo razmišljati na vreme. U ekstremnim situacijama, broj šlep službe u vašem imeniku može biti spas!

Pomoć na putu u inostranstvu nudi vam naša AS 011 šlep služba. Gde god da se nađete, kada god to zatreba – mi smo vam na raspolaganju 24/7!

Pre putovanja istražite pomoć na putu u inostranstvu koju nudi šlep služba

Nepredividive situacije na putu se svakako mogu dogoditi, koliko god da ste se pripremili za duže putovanje. Iako ste proverili vaše prevozno sredstvo više puta, kvarovi na automobilima se ipak dešavaju.

Ipak, kvar na automobilu ne mora nužno da znači i propalo letovanje i godišnji odmor. Kada imate adekvatnu pomoć na putu u inostranstvu, to ne mora biti slučaj.

Pomoc na putu u inostranstvu

Pre nego što i krenete na putovanje, bez obzira na to koliko ste sigurni u svoje prevozno sredstvo, veoma je važno da istražite pouzdanu šlep službu. To možete učiniti tako što ćete se raspitati kod prijatelja ili poznanika koji imaju iskustvo sa tim. Međutim, to nije najbolji način. Pravi način jeste da pogledate internet prezentaciju šlep službe i šta vam ona sve zapravo nudi. Naravno, mišljenja prijatelja svakako bi trebalo uzeti u obzir. Ipak, nije svaki kvar na vozilu isti, te ni vaše iskustvo sa šlep službom ne mora biti isto kao i iskustvo vašeg prijatelja. Dakle, temeljno istraživanje šlep službe podrazumeva sagledavanje internet prezentacije, iskustva raznih korisnika usluga, kao i pozivanje i razgovor sa operaterima date šlep službe.

Iskustvo u ovom poslu je od presudne važnosti za dobro obavljen posao pomoći na putu u Srbiji ili u inostranstvu. Šlep služba mora posedovati iskusne vozače, koji se ovim poslom bave dugi niz godina.

Vozni park šlep službe je takođe jedan od najvažnijih pokazatelja uspešnosti u ovom poslu. Naša AS 011 šlep služba poseduje savremeni vozni park i modernu mehanizaciju koja vam može pomoći u svakoj situaciji.

U kakvim situacijama vam može zatrebati pomoć na putu u inostranstvu?

Bez obzira na to da li vam se automobil pokvario, ili ste doživeli saobraćajnu nezgodu, uvek bi trebalo potražiti pomoć na putu u inostranstvu.

Pomoć na putu postaje neophodnost u slučaju kada se nađete na potpuno nepoznatoj lokaciji, sa automobilom koji je u kvaru ili jednostavno ne možete da ga pokrenete. U takvim situacijama šlep služba izlazi na teren i stiže do vas u najkraćem vremenskom periodu.

Naša šlep služba će vam pružiti pomoć na putu bez obzira na to u kakvoj se situaciji nađete – od onih potpuno bezazlenih do ekstremnih situacija kada je vaše vozilo havarisano. Ukoliko je to potrebno, izvršiće se šlepanje vozila do najbližeg servisa radi popravke ili do vaše kuće ili stana.

Kada se nađete u nezgodnim situacijama u saobraćaju, a naročito u inostranstvu, želite da osetite određenu sigurnost, da će vam pomoć biti ukazana u najkraćem roku. Zato je veoma važno da pre nego što krenete, upišete broj naše šlep službe u vaš telefon.

U kojim državama vam možemo pružiti pomoć na putu?

Šlep služba AS 011 nudi vam pomoć na putu u većim državama Evrope. Bez obzira na to gde se nađete, naša vozila stižu do vas!

Države u kojima vam možemo pružiti usluge pomoći na putu ili šlepanja vozila su sledeće:

  • Austrija;
  • Nemačka;
  • Francuska;
  • Mađarska;
  • Italija;
  • Švajcarska.

Osim pomoći na putu, nudimo vam i usluge dovoza vozila iz inostranstva po najpovoljnijim cenama na domaćem tržištu. Dovoz vozila iz inostranstva najčešće se vrši iz Nemačke, Belgije, Slovenije, Holandije ili Italije.

Pomoc na putu u inostranstvu

Za više dodatnih informacija o uslugama koje vam nudimo, u svakom trenutku nas možete kontaktirati!

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
LATEST POSTS
MOST VIEWED
TEXT WIDGET

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida vehicula dolor

2018 © Copyright AS 011 * Izrada sajta SEO TEAM
Call Now Button